Urbis Stadsmeubilair

Bedrijf en missie

Urbis brengt comfort in de openbare ruimte

 

Urbis, is veel meer dan alleen maar een leverancier van straatmeubilair. Urbis is uw partner voor uw stadsinrichtingsprojecten: wij helpen u, nemen het dossier op ons en geven uw projecten vorm. Dankzij onze nabijheid en deskundigheid kunnen wij uw projecten in hun totaliteit benaderen. Urbis is uw unieke partner om u bij het hele project te begeleiden, van het ontwerp tot de dienst naverkoop.

Als divisie van de Schréder Groep, wereldwijd specialist in openbare verlichtingsoplossingen, biedt Urbis ergonomisch, robuust en duurzaam stadsmeubilair aan dat bijdraagt tot harmonieuze en veilige openbare ruimtes die het comfort van ons allen verbetert.

Door hun knowhow en ervaring te bundelen, bieden Urbis en Schréder totaaloplossingen aan waarvan alle elementen zich verzamelen en een uitgebreid landschap vormen.

Het meubilair van Urbis is gecreëerd door gerenommeerde designers of door ons ervaren ontwikkelaarsteam. Wij stellen een gamma stadsmeubilair in verschillende stijlen voor. Klassiek of hedendaags, iedereen vindt een look die perfect bij zijn omgeving past.

Daarnaast is Urbis de exclusieve verdeler in België van een aantal zorgvuldig gekozen, internationale merken van straatmeubilair.

Inschrijven op nieuwsbrief In minder dan een minuut!

×